GENERÁLKIVITELEZÉS

Építkezik vagy csak felújít,

nálunk mindent egy helyen megtalál.

Üdvözlöm! 

Csenki István vagyok, üzletkötő.

Közel három éve találtam meg az utam, vagyis a számomra legideálisabb munkát. A munkàm egyben a hobbim is. Több éves üzleti és szakmai tapasztalattal rendelkezem, mely hatékonyan segíti a cégek és a magànyszemélyek közötti kapcsolatteremtést és a szolgàltatàsok megismertetését. Nagyon szeretek informàciókat, lehetőségeket megosztani az érdeklődőkkel, és a legideálisabb ajánlatok összeállításával mosolyt csalni az elégedett megrendelők arcàra.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Ügyfél elégedettség alapján különböző cégek kiajánlásával megtalálni a megfelelő megoldást az Ön számára. A cégek és a magànszemélyek közötti hatékony együttműködést segítem elő a munkàmmal. Mivel folytonosan változik az üzleti piac, és egyre magasabb szintű a vevők igénye, éppen ezért a célom az, hogy maximálisan kielégítsem a megrendelők elképzeléseit, egyéni kéréseit.

A cégeknek többnyire leterhelt a munkájuk, ezért kevesebb idő és figyelem jut az ügyfelek részletes tàjékoztatàsàra, egy adott szolgàltatàsra. 

Az én feladatom az, hogy olyan informàcióval szolgàljak az érdeklődők számára, aminek segítségével lépésről- lépésre àtlàtnak minden munkafolyamatot, így a legjobb ajánlat mellett tudnak dönteni. Folyamatosan fejlesztem szakmai tudásomat különböző tréningek, tanfolyamok és iskolák elvégzése által, hogy minél magasabb szintű legyen a termékismeretem egy adott munkafolyamatban és ezáltal hatékonyabb legyen a munkavégzésem. 

MIÉRT JÓ ÖNNEK, HA ENGEM VÁLASZT, AMIKOR ÉPÍTKEZIK VAGY FELÚJÍT?

Mert sok cég szàmtalan kínàlatàból vàlaszthat a segítségemmel. Én végig kísérem az ügyfelet a cégek kívàlasztàsàtól a szerződés megkötésén keresztül, a beépítés utolsó szakaszàig. Bàrmilyen felmerült kérdés vagy probléma esetén azonnal felveszem a kapcsolatot a kivitelezővel és rövid hatàridőn belül orvosolom a kérdést vagy a problémàt. Igyekszem gördülékennyé tenni a munkafolyamatokat és levenni a megrendelő vàllàról az ügyintézéssel jàró stresszt.

HOL TUDOK ÖNNEK SEGÍTENI?

Elsősorban Kecskemét és környékén, valamint annak 100 km-es vonzáskörzetében. 

CSENKI ISTVÁN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Több éves szakmai tapasztalat
  • Cégek és magánszemélyek közötti hatékony üzleti kapcsolat kialakítása
  • Számtalan kínálat közül az legideálisabb céges ajánlatok közvetítése ügyfeleim részére
  • Munkafolyamatok lebonyolítása az árajánlattól a munka utolsó szakaszáig
  • Gördülékeny, gyors ügyintézés
  • Megrendelői elégedettségre való maximális törekvés

Várom hívását H-P 7-19-ig és szombaton egész nap!

06 30 861 4043

Ügyfél vélemények

Istvánt egy agilis, becsületes, megbízható embernek ismertem meg. Sok szakemberrel van nagyon jó kapcsolata.
Gyorsan ráérez a megrendelő igényeire, kérésére, azonnal cselekszik, intézkedik, telefonál, levelet küld. Állandó telefonkapcsolatban áll a megrendelővel. Többször is hívja naponta, minden kis változás esetén.
Házam felújítása során felmerült az ablakcsere. A fentiek miatt döntöttem István mellett. Ő tudott nekem ajánlani olyan szakembert, aki az elképzeléseimnek megfelelő, jó minőségű ablakokat tud legyártani. A szakemberrel mindent lebeszélt a legapróbb dolgoktól kezdve.
Kijött a helyszínre vele, ahol szintén átbeszéltük közösen milyen stílusú, méretű, színű, anyagú ablakot szeretnék.
Minden szervezési, utánajárási munkát levett a vállamról. A telefonálástól a személyes megbeszélésig, az összes igényemet figyelembe vette, és továbbította a szakembernek.
Ezen felül a felújítás során fölmerülő többi munkálatokat is a keze ügyébe vette, nekem ezzel sem volt semmi dolgom. A tetőcserét, a tető szigetelését, a kőműves munkálatokat is egy kézben tartja. Nekem ez nagyon jó, könnyű, kényelmes, hiszen nem kell keresnem a szakembereket, nem kell tárgyalnom velük.
Mindenkit összefog, Ő egymaga irányítja a felújítást.
Nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki, mindig ilyen emberre vágytam, mindig ilyen embert szerettem volna a házfelújítás során!
DOBOSI ZSUZSANNA

Ballószög

2019 nyarán kerestem fel Csenki István Urat, redőny felrakással kapcsolatban. Gyors, megbízható, pontos, precíz, rugalmas!

Csak ajánlani tudom!

BÁNYAI BOGLÁRKA

Szabadszállás

Az ablakok cseréjét már nagyon régóta szerettem volna, de az ára miatt nem jutottam hozzá. A tavalyi évben (2020) úgy gondoltam, hogy összegyűlt a megfelelő mennyiségű pénz. Elkezdtem mestereket keresni. Sosem volt ez egyszerű feladat, hát most sem. Mire találtam több olyan szakembert, akinek volt kapacitása egyáltalán a felmérésre, az nem kevés idő volt, pláne, hogy el is jöjjön felmérni.
Kolléganőm ajánlására jutottam el Csenki Istvánhoz, akiről kiderült, hogy nem mester ember, hanem olyan közvetítő féle. Több céggel is kapcsolatban áll, nem nekem kell egyesével felderíteni. Így tőle érkezett újabb öt árajánlat. Így már nem kellett tovább keresgélnem, mert összegyűlt kellő árajánlat, hogy lássam hogy mozognak az árak. Sajnos aláterveztem a pénzt, és úgy tűnt gyűjtenem kell még rá. Azonban Istvántól érkezett olyan árajánlat, amihez alig kellett hozzátennem. Gyanús volt, mert a többiek jóval nagyobb árról küldték meg a terveket. Többszöri visszakérdezésem ellenére is azt mondta, az árak jók. Ráadásul olyan mestereket hoz, akik az ablakok körül keletkezett réseket,hiányokat is befedik, megszépítik, mert ezt nem mindenki végzi el. Így megbeszéltünk egy estét, amikor hozta a mesteremet, jöttek felmérni és szerződést kötni.
A szerződéskötés után este kaptam a hírt, hogy bizony az árajánlat eggyel kevesebb ablakról szól. Teljesen magam alatt voltam, okozott egy álmatlan éjszakát, mert már beleéltem magam, hogy lesz új ablakom. Másnap délelőtt hívott azonban Csenki István, hogy mivel ők tévedtek, akkor felajánlják, hogy a munkadíj az marad annyi, amennyit megbeszéltünk, a plusz egy ablak árának felét pedig ők állják. Hihetetlenül boldog voltam, nem hittem, hogy ilyen létezik.
A télapó meghozta nekünk a szép, új műanyag ablakokat.
A mesterek gyorsan, szépen dolgoztak. Még rendet is csináltak maguk után, pedig azt hittem plafonig poros lesz a lakás.
HRUSKÓ ERIKA

Budapest

ELKÉSZÜLT MUNKÁK 

Befejezett projektekről megtekinthet egy összeállítást a Referenciák oldalon, ahol néhány elkészült munkákról látható galéria.

GYAKORI KÉRDÉSEK
Tényleg a befújható tetőszigetelés a legjobb megoldás?

Nem fáradnánk a tetőlécezés alá fóliázással,vagy a közetgyapot szigeteléssel, mivel a befújható műanyaghabok/cellulóz/polisztirolgyöngyök víztaszítóak is, így tuti nem nedvesednek, penészednek büdösödnek.

Amit tudni kell a cellulóz szigetelésről, hogy rendkívül jó hőszigetelő, mivel ez különféle természetes anyagokkal kezelt újrahasznosított papírdarálék, illetve a rágcsálóknak nem nyújt semmi féle táplálékot így nem is költöznek bele, könnyen eljuttatható nehezen elérhető helyekre is és általában egy nap alatt készen van egy normál méretű családi ház, illetve hulladék nélkül, lakott házaknál szinte koszolásmentesen végezhető a munkálat.

A hőmegtartási képessége az eddigi megoldásokhoz nem fogható, télen meleg, nyáron hűvös van a házban, nem utolsó sorban a számlákon is látszódik a különbség!

Mi a különbség a fa és a műanyag nyílászárók között?

Előnyök-hátrányok:

A természetes fa ablakok nagyon szépen mutatnak beépítve, különösen azok kedvelik leginkább, akik szeretik a természetes alapanyagokat.
Akik ennél az opció mellet döntenek, azoknak figyelembe kell venni, hogy ezek a nyílászárók gondozást igényelnek, és az áruk is jóval magasabb mint a műanyag nyílászáróké.
Viszont akik élnek a  kompromisszumokkal és szeretik a fa színeket, azoknak jó opció lehet a fa mintás műanyag nyílászáró.
Nagyon nagy előnye, hogy gondozásmentes, vetemedésmentes, vízre, időjárásra, párára stb. érzéketlen, valamint az ára is jóval kedvezőbb, mint a fa nyílászáróké.
A műanyag nyílászárók esetében szükséges hogy naponta többször is szellőztessünk, főleg ott, ahol nagyon jól le van szigetelve a lakás külső burkolata és a tetőfödém is. A ruhák lakásban történő szárítása is okozhat vizesedést a falon, és ezért sokszor az újonnan beszerelt nyílászárókat okolják, mivel a gyengébb szigetelésű régi ablakoknál  pára ki tudott szökni több helyen is.

Mi a különbség a két vagy a három rétegű ablakok között?

A modern, két- illetve háromrétegű ablakok esetén, nyáron akár több fokkal is alacsonyabb lehet a hőmérséklet az ilyen ablakokkal felszerelt helyiségekben, mint azokban a szobákban, ahol csak egyrétegű ablaküvegek találhatók.
Továbbá mivel a háromrétegű ablakok beszerelése után lényegesen csökken a lakás hővesztesége, ezért télen jóval kevesebb energiát kell felhasználni a lakás felfűtésére, mint két vagy egy rétegű ablakok esetén.

A háromrétegű üveg vastagabb, mint a kétrétegű, így nyilvánvalóan több anyagot, pontosabb gyártási feltételeket is igényel, ezen okokból kifolyólag, jobban megkérik az árát, mint a kétrétegű ablaküvegeknek.
Egymás mögött minél több üveglap van, annál jobban nyeli el a rajta keresztül beáramló fényt, ennek köszönhetően nyáron sokkal kevésbé melegszenek fel az ilyen ablakokkal ellátott helyiségek. Továbbá egy másik nagy előnye, hogy több réteg üveglapon, nyilvánvalóan nehezebb átlátni és így kevésbé lehet belátni a lakásba.
Azt viszont fontos megemlíteni, hogy a háromrétegű ablakot nem lehet akárhova beépíteni. Mivel sokkal vastagabb és nehezebb, ezért először meg kell róla bizonyosodni, hogy az ablakeret elég erőse-e, illetve egy öregebb ház esetében a ház fala bírni fogja-e a rá nehezedő nyomást, vagy esetleg az ablak beszerelése előtt azt is meg kell erősíteni.

Zajáteresztés
A kétrétegű üvegezés egyik legfőbb erénye az a képesség, hogy kizárja a környezeti zajokat. Azok számára tehát mindenképpen ajánlatos a kétrétegű üvegezés, akik nyugalomban szeretnék eltölteni otthonukban az időt.
A háromrétegű ablak zajcsökkentő hatása sok kívánnivalót hagy maga után, mivel a hang könnyebben halad át szilárd tárgyakon, mint a levegőn keresztül, így világossá válik, hogy a háromrétegű ablakok rosszabbul teljesítenek a hasonló vastagságú kétrétegű üvegekhez képest, mivel az extra ablaküveg olyan helyet fog elfoglalni, amely egyébként légüres tér lenne.

Megéri tehát háromrétegű ablakot beszerelni?

A jó minőségű, kétrétegű ablakhoz képest, a háromrétegű ablakok telepítésekor valószínűleg csak kisebb mértékű csökkenést tapasztalhat a közüzemi számlákon.
Összefoglalva tehát, a háromrétegű ablaküveg igazán látványosan, a hidegebb klímájú helyeken tudja kifejteni pozitív hatásait, de természetesen a kevésbé hideg területeken is számtalan előnnyel jár.

Mekkora kW-os napelemes egységet válasszak az áram számlához?
Napállás és tető dőlésszögtől függően kb. ekkora egységet javaslunk:
3 kw-os rendszer havi: 9-12 ezres àramszàmla esetében,
5 kw-os rendszer havi: 15-17 ezres àramszàmla esetében,
6 kw-os rendszer havi: 17-20 ezres àramszàmla esetében,
8 kw-os rendszer havi: 26-27 ezres àramszàmla esetében,
10 kw-os egység havi: 33-35 ezres àramszàmla esetében.

KÜLDJÖN ÜZENETET!

KAPCSOLAT

KECSKEMÉT és 100 km-es vonzáskörzete

06 30 861 4043

csenki.istvan73@gmail.com