TETŐSZIGETELÉS

Építkezik vagy csak felújít,

nálunk mindent egy helyen megtalál.

50% állami támogatás

Akár 60% energia megtakarítás

Gyors, hatékony munkamenet

Bontás nélkül is elvégezhető technológiai megoldás

Tűzbiztonságos eljárás

GYAKORI KÉRDÉSEK
Tényleg a befújható tetőszigetelés a legjobb megoldás?

Nem fáradnánk a tetőlécezés alá fóliázással,vagy a közetgyapot szigeteléssel, mivel a befújható műanyaghabok/cellulóz/polisztirolgyöngyök víztaszítóak is, így tuti nem nedvesednek, penészednek büdösödnek.

Amit tudni kell a cellulóz szigetelésről, hogy rendkívül jó hőszigetelő, mivel ez különféle természetes anyagokkal kezelt újrahasznosított papírdarálék, illetve a rágcsálóknak nem nyújt semmi féle táplálékot így nem is költöznek bele, könnyen eljuttatható nehezen elérhető helyekre is és általában egy nap alatt készen van egy normál méretű családi ház, illetve hulladék nélkül, lakott házaknál szinte koszolásmentesen végezhető a munkálat.

A hőmegtartási képessége az eddigi megoldásokhoz nem fogható, télen meleg, nyáron hűvös van a házban, nem utolsó sorban a számlákon is látszódik a különbség!

Sok időt igényel?

A nehezen elérhető helyekre is könnyen bejuttatható a fújható cellulóz szigetelés, így bontás nélkül, gyorsan, hatékonyan és tisztán kapja meg a szigetelt részt, akár egy nap alatt.

Miért hasznos ez a szigetelés?

Az embereknek a szigetelésről általában a téli szezon jut eszükbe, de fontos tudni, hogy ez a módszer nem csak télre, hanem nyárra is szól! A cellulóz könnyen használható és rendkívül hatékony a hőmegtartásban, télen és nyáron egyaránt.

Képes nedvességet felvenni és újra leadni, ezért kiválóan illeszkedik lélegzõ tetõ- és falszerkezetekhez.

Mennyire tűzbiztonsàgos ez az eljàràs?

cellulóz szigetelés magas minőségű, speciálisan kezelt anyag, ami a közhiedelemmel ellentétben nem gyúlékony, épp ellenkezőleg.

Ha egy ház cellulóz szigeteléssel van ellátva, csökken a tűzesetek lehetősége, ha pedig mégis kialakul, könnyebb elfojtani, mert a cellulóz szigetelésen nem terjed.

 

Várom hívását hétfő-péntek 7.00-19.00 óráig és szombaton egész nap!

06 30 861 4043

KÜLDJÖN ÜZENETET!

KAPCSOLAT

KECSKEMÉT és 100 km-es vonzáskörzete

06 30 861 4043

csenki.istvan73@gmail.com